Ρένα Κουμιώτη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια με εγκαύματα, δίνει μάχη για τη ζωή της

Στα επείγοντα μεγάλου δημοσίου νοσοκομείου βρίσκεται η σπουδαία ερμηνεύτρια Ρένα Κουμιώτη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η σπουδαία ερμηνεύτρια που μεσουράνησε στο μουσικό πεντάγραμμα δίνει μία πολύ μεγάλη μάχη.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Ρένα Κουμιώτη μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα εσπευσμένα με εγκαύματα πριν από δύο εβδομάδες στα επείγοντα και «απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν την κρισιμότητα της κατάστασής της, με την οικογένειά της να ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα.
Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυρκαγιά που προκλήθηκε από «τσιγάρο, το οποίο κρατούσε στα χέρια της η Ρένα Κουμιώτη».

Πριν από περίπου 3 εβδομάδες είχε εξαφανιστεί από τη Γηροκομείο Αθηνών όπου βρισκόταν. Είχε μπει εκεί στις 15.11.2022 και είχε φύγει μόνη της περίπου ένα μήνα μετά Τελικά τα ίχνη της βρέθηκαν, αλλά πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη ζωής.

Η τραγουδίστρια είχε βιώσει τον περασμένο Ιούλιο την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της όταν ο 61χρονος πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυρκαγιά που προκλήθηκε από τσιγάρο, το οποίο κρατούσε στα χέρια της η Ρένα Κουμιώτη».

Προηγούμενο άρθροΝαύπακτος: Όχημα παρέσυρε και εγκατέλειψε 50χρονο- Υπέκυψε στα τραύματα του
Επόμενο άρθροΣτάση εργασίας στον ΟΑΣΘ – Ποιες ώρες δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία