“Βόμβες” Ρουμάνου Ευρωβουλευτή στον Focus FM για τα “αμαρτωλά” συμβόλαια της ΕΕ με τις εταιρείες των εμβολίων – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη παραχώρησε ο Ρουμάνος Ευρωβουλευτής, Κρίστιαν Τέρχες, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία, τα μέτρα και τα εμβόλια.

«Ξεκινήσαμε μια συμμαχία, ένα κίνημα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο -πάρα πολλοί  βουλευτές πήραν μέρος σε αυτό- και ψηφίσαμε όλοι εναντίον του ελληνικού πιστοποιητικού. Χρησιμοποιήσαμε όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα που είχαμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να ενημερώσουμε τον κόσμο και εκτός κοινοβουλίου, τι συμβαίνει. Η θέση μας είναι ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, που έθεσε το ελληνικό “πράσινο πιστοποιητικό” και χρησιμοποιείται τώρα σε όλη την Ευρώπη, παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι θέμα αριστεράς ή δεξιάς, αλλά σωστού και λάθους. Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε μάχη για τους ανθρώπους,  να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά τους. Να πάρουμε το μέρος τους», τόνισε.

«Το βασικό θέμα που μας απασχόλησε και πρέπει να μας απασχολεί», πρόσθεσε, «είναι ότι, όλοι  οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, κυρίως βάσει της χάρτας των βασικών δικαιωμάτων που ισχύει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, υπάρχουν εθνικά προστατευμένα δικαιώματα όλων των ανθρώπων που πρέπει να προασπίζονται. Κανένας δεν μπορεί να υποβάλλεται σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη -άρα και στον εμβολιασμό- ενάντια στη θέλησή του. Και δυστυχώς οι κυβερνήσεις της Ευρώπης στην πλειοψηφία τους, υποχρεώνουν σιγά-σιγά τους πολίτες σε αυτό».

Σχετικά με τα «σκοτεινά σημεία» των συμφωνιών με τις εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια ο Ρουμάνος Ευρωβουλευτής ανέφερε: «Το πρόβλημα σε όλα τα συμβόλαια των παρασκευαστριών εταιριών με την ΕΕ, είναι πρώτα απ ΄ όλα ότι δεν δημοσιοποιήθηκαν από την αρχή. Μετά από πολύ πίεση που ασκήθηκε από μέλη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου -και μιλώ για μεγάλη πίεση- η ευρωπαϊκή επιτροπή αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα συμβόλαια αυτά σε “απορριπτέα φόρμα” των κειμένων. Και τα δημοσίευσαν, αφού έλαβαν τη συγκατάθεση των εταιριών αυτών.  Ακόμα κι εμείς που είμαστε μέλη του Ευρωπαικού κουνοβουλίου – και όχι απλοί πολίτες- ακόμα κι εμείς δεν λάβαμε την πλήρη έκδοση αυτών των συμβολαίων και έτσι σοκαριστήκαμε με τους “κρυφούς όρους” που περιείχαν.  Γνωρίζουμε τώρα σαν δεδομένο ότι κάποιοι όροι αυτών των συμβολαίων, οι οποίοι αναφέρουν ότι οι παρασκευάστριες εταιρίες δεν έχουν ευθύνη για τα συμπτώματα και τις παρενέργειες από ή μετά τον εμβολισμό, δεν είναι εμφανείς. Είναι απόλυτα τρελό. Οι  ευρωπαίοι πολίτες σήμερα εκβιάζονται από τις ίδιες τους τις κυβερνήσεις  να εμβολιαστούν προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν βασικά δικαιώματά τους.
Σύμφωνα με τη συνθήκη της ΕΕ, ένας από τους πιο βασικούς όρους είναι η αρχή της διαφάνειας των πράξεων των κρατών μελών της. Γνωρίζουμε ότι πληρώσαμε δισεκατομμύρια ευρώ σε εταιρία προκειμένου να πάρουμε εμβόλια. Αυτές τις συμφωνίες τις υπέγραψε ο Πρόεδρος και μέχρι τώρα  (τέλος του 2021)  δεν γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενό τους», τόνισε.

Για τις παρενέργειες από τα εμβόλια και ερωτηθείς εάν είναι περισσότερες από όσες ήδη έχουν γνωστοποιηθεί απάντησε: «Είναι δεδομένο. Σε κάποιες περιπτώσεις οι άνθρωποι βιώνουν τις παρενέργειες ακόμα και εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό τους. Αυτές λοιπόν οι περιπτώσεις δεν αναφέρονται ως παρενέργειες. Για παράδειγμα, εάν κάποιος πεθάνει από καρδιακή προσβολή, έναν ή δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό του, στατιστικά δεν θα φανεί ότι ο θάνατός του οφείλεται στον εμβολιασμό, ή ότι το εμβόλιο επιβάρυνε την υγεία αυτού του ανθρώπου.  Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τον περασμένο μήνα που είδα τις στατιστικές περίπου 6600 άνθρωποι στην Ευρώπη πέθαναν μετά τη δόση του εμβολίου. Αυτά είναι περιστατικά που αναφέρουν άμεσο, μετά τον εμβολιασμό, θάνατο και όχι μακροπρόθεσμα, Δε γνωρίζουμε τίποτα ούτε καν για παρενέργειες που συμβαίνουν μεσοπρόθεσμα και οδηγούν στο θάνατο».

Ερωτηθείς για το εάν έχει έρθει η ώρα να ερευνηθεί το γεγονός της τρομερής αύξησης των θανάτων σε όλο τον κόσμο δήλωσε: «Είναι η ώρα να ερευνήσουμε τι συμβαίνει με όλους αυτούς τους θανάτους, με τα συμβόλαια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι παρασκευάστριες εταιρίες, είναι σε θέση να εκβιάζουν τις κυβερνήσεις παγκόσμια, να υπογράφουν συμβόλαια. Εκβιάζουν τους πολίτες, εσάς, τους ακροατές σας να εκτεθούν σε ρίσκο που δεν το γνωρίζουν. Και την ίδια ώρα οι εταιρείες θησαυρίζουν. Πρέπει να ερευνηθούν από τους πολίτες και οι κυβερνήσεις, για τις πράξεις και τα κίνητρά τους. Όπως στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Αυστραλία ακόμη. Ψηφίσαμε  αυτούς τους ανθρώπους για να βρίσκονται σε δημόσιες θέσεις και να δουλεύουν για εμάς. Ανακαλύπτουμε όμως οτι τελικά δουλεύουν εναντίον μας και υπέρ των εταιριών, που εννοείται σαν αντικειμενικό τους στόχο έχουν μόνο τα κέρδη. Και εμείς οι πολίτες παίρνουμε αναγκαστικά το ρίσκο. Είναι άδικο αυτός που παίρνει το μεγαλύτερο ρίσκο, να μη λαμβάνει και το μεγαλύτερο κέρδος. Είναι ο κανόνας της αγοράς. Εσείς οι ακροατές είστε πολίτες που έχετε βασικά δικαιώματα, τα οποία φυσικά παραβιάζονται ή καταπατούνται. Διότι δέχεστε το ρίσκο που εμπεριέχει το προιόν μιας ιδιωτικής εταιρίας που σκοπό έχει μόνο το κέρδος. Με συμβόλαια που είναι κρυφά, ως προς το περιεχόμενό τους».

Για τη δήλωση από πλευράς Pfizer αναφορικά με την κατασκευή σε 100 ημέρες εμβολίου που θα καταπολεμήσει την τελευταία μετάλλαξη του ιού, αυτή της Μποτσουάνα, υπογράμμισε: «Εδώ κάτι δε βγάζει νόημα. Έχουν ήδη tests για τη νέα μορφή του ιού, αλλά εμβόλιο θα έχουν σε 100 ημέρες. Η Πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής έγραψε πρόσφατα στο twitter της ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που υπέγραψε συμβόλαια με την εταιρία παρασκευής, για τα νέα εμβόλια. Εδώ είναι το γελοίο του πράγματος. Αυτή η γυναίκα τουιτάρει για υπογραφές και συμβόλαια, τα οποία εμείς δεν έχουμε δει ακόμα. Ξεκάθαρα σήμερα κάποιος βγάζει πάρα πολλά χρήματα, στην πλάτη των πολιτών».

Για τους χιλιάδες υγειονομικούς που εδώ και τρεις μήνες έχουν αγγίξει τα όρια της φτώχειας γιατί αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο, ο κ. Τέρχες τόνισε: «Είναι άδικο για τους πολίτες, όπως και για κάθε ανθρώπινο ον το να μην προασπίζονται τα βασικά δικαιώματα που τους έχουν δοθεί από τον Θεό, για εκείνους που πιστεύουν σε Αυτόν, αλλά που προασπίζονται και μέσα από συμφωνίες και συνθήκες. Βασική αρχή σε αυτές τις συμφωνίες και τις συνθήκες είναι η αυτοδιάθεση του σώματος του κάθε ανθρώπου. Δεν μπορεί να μας υποχρεώσει κανένας να δεχθούμε μία ιατρική πράξη, ενάντια στη θέλησή μας».

«Δυστυχώς χάσαμε την πίστη μας στο Θεό, οι κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός. Φτιαχτήκαμε όλοι από το Θεό και έχουμε δικαίωμα στη ζωή το οποίο ισοδυναμεί με το δικαίωμά μας στην ελευθερία. Ειδικά στα πλαίσια μια δημοκρατίας. Αυτό αντιτίθεται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και όλων των “πράσινων πιστοποιητικών”. Δεν έχω αντίρρηση ένα κάποιος το επιθυμεί να εμβολιαστεί, όμως καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει τους πολίτες να το κάνουν. Είναι σημαντικό για όλους εσάς στην Ελλάδα να κατανοήσετε ότι, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς των προκλήσεων έχετε βασικά δικαιώματα που πρέπει να προασπιστούν. Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν να καταλάβουν ακριβώς τι συμβαίνει. Πρέπει να οργανωθούν σε ομάδες να μη δρούν ατομικά, είναι σημαντικό να γνωρίζει κάποιο  ότι δεν είναι μόνος του. Δεν νικιέται αλλιώς ο φόβος. Πρέπει να βρεθούν πολιτικοί  πρόθυμοι να αγωνιστούν για τα δικαιώματα των ανθρώπων, διαφορετικά πρέπει να εγκαταλείψουν τα πόστα τους και να πάνε σπίτι τους», ανέφερε.

«Έχετε μια υπέροχη χώρα, πρέπει να αγωνιστείτε γι΄ αυτήν» τόνισε, στο τέλος της συνέντευξής του.

Σημειώνεται ότι, στις 22:00 θα φιλοξενηθεί στο αποκαλυπτικό δελτίο του Alert tv.

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Η κυβέρνηση εμμένει στα εγκληματικά της λάθη αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας
Επόμενο άρθροΑπό ήρωες, “έπαίτες”. Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες διασωστών του ΕΚΑΒ σε αναστολή – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM