Χειμαρρώδης ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος μιλώντας στον “αέρα” του Focus FM που μίλησε -μεταξύ άλλων- για το διάγγελμα του πρωθυπουργού και έκανε λόγο για “ενδοοικογενειακή Μητσοτακική βεντέτα”.

«Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλει να ξεφτυλίσει τον αδελφό της. Με αυτή τη δήλωσή της, την οποία μάλιστα η ίδια ζήτησε να παρέμβει, είναι σα να του λέει Αδερφέ, γίνεται μεγάλο πάρτι στο Μαξίμου και εγώ είμαι απέξω και γι αυτό θα λέω ότι θέλω όποτε θέλω για να ξεφτυλίζω εσένα, τους ομοίους σου και την παρέα σου» ανέφερε.

«Έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς καραγκιόζηδες» είπε.

«Κάποτε αυτή η διεφθαρμένη κυβέρνηση θα πέσει και θα πέσει με γδούπο. Η κυβέρνηση αυτή που έχει δώσει 5,5 δις απευθείας ανάθεση. 5,5 δις σημαίνει μίζα και προμήθεια. Σημαίνει επιλογή του εκλεκτού. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι η απευθείας ανάθεση δε κρύβει μαύρες σακούλες γεμάτες πεντακοσάευρα».

Σχολιάζοντας τη νέα, όπως χαρακτήρισε “μορφή πολέμου, με τους χιλιάδες μετανάστες που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας”, τόνισε: «Στην Αθήνα δεν είμαστε ελεύθεροι. Περιοχές της Αθήνας δεν ανήκουν στην Ελλάδα. Αν βγεις μετά τις 6 θα σου κόψουν το κεφάλι, γιατί νομίζουν ότι μπήκες στην πατρίδα. Όταν σφυρίξει ο Ερντογάν, ξέρεις πόσοι με χατζάρες θα βρεθούν έξω από το σπίτι σου;».

Μιλώντας για τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, τους «κυματοθραύστες της υποχρεωτικότητας» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ανέφερε ότι «κομματιάζεται η ψυχή κάθε Έλληνα όταν τους ακούμε να μιλούν για τον αγώνα τους» και υποστήριξε ότι δεν θα τους αφήσουν να επιστρέψουν στις θέσεις τους, διότι υπάρχουν λόγοι».

«Είναι ειλημμένη απόφαση. Βρήκαν την ευκαιρία με την πλασματική πανδημία να πλουτίσουν. Είναι γυμνά και νεκρά τα νοσοκομεία μας, την ώρα που οι ιδιωτικές κλινικές είναι γεμάτες. Θέλουν να θησαυρίσουν οι φίλοι τους οι κλινικάρχες. Έχουν υποσχεθεί σε 5 εταιρείες εισαγωγής rapid test, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο «ακουμπάνε» στο Μέγαρο Μαξίμου ότι θα θησαυρίσουν»,

Ο Άρης Σπίνος χαρακτήρισε “τον Έλληνα δημοσιογράφο παντελώς αναξιόπιστο, μαριονέτα που εκτελεί συμβόλαια και εντολές του καναλάρχη, λίγο πριν αρχίσει το δελτίο ειδήσεων. «Ο διχασμός της κοινωνίας, ποιον συμφέρει; Αυτός που ήρθε να εκτελέσει συμβόλαιο διχασμού και πώλησης της πατρίδας μας. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη»”.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή 8-11 του Στέφανου Δαμιανίδη και ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας, ο οποίος ανέφερε ότι “υπάρχει σχέδιο για εμβολιασμό με 7 δόσεις”.

Ο κύριος Ζέρβας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “ποντάρει στην έκπτωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος των πολιτών, καλλιεργώντας το φόβο, ενώ κατάφεραν να αλλάξουν ακόμα και την έννοια του όρου «εμβόλιο»”.

“Υπάρχει άρνηση της πραγματικότητας από τους πολιτικούς. Δεν αντιλαμβάνονται ότι στερώντας βασικές ατομικές ελευθερίες αντιτίθενται στο σύνταγμα και τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας” τόνισε.

Για τον κο Ζέρβα ένα εμβόλιο για να θεωρηθεί ασφαλές, θα πρέπει να έχει τρία χαρακτηριστικά. “Να μην είναι σε πειραματικό στάδιο να είναι αποτελεσματικό και να μην έχει παρενέργειες”, όπως είπε.

«Έχουν αλλάξει στον ΠΟΥ τον όρο Εμβόλιο που σημαίνει βιολογικό προϊόν που προκαλεί διέγερση του ανοσοποιητικού και παράγει ανοσία. Για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους, σταματούν στη διέγερση».

Επίσης, ο παιδίατρος ανέφερε ότι στο Γιβραλτάρ, όπου το 99% των 40.000 κάτοικων είναι εμβολιασμένοι, ξεκίνησαν από χθες αυστηρά μέτρα περιορισμού, ενώ στη Βουλγαρία, αποφάσισαν να κάνουν δεκτό το greenpass που προκύπτει από τον έλεγχο αντισωμάτων, αν και σε υψηλότερη από το κανονικό βάση.

«Η μεγαλύτερη ασφάλεια των ανθρώπων, είναι ο έλεγχος αντισωμάτων. Η Βουλγαρική κυβέρνηση έβγαλε διάταξη με την οποία δίνει το greenpass σε όσους έχουν βάση 150, ενώ η ενδεδειγμένη βάση τίτλου είναι το 33» σημείωσε.

«Όση πλύση εγκεφάλου και αν κάνουν, παρά το bulling που υφίστανται οι επιφυλακτικοί συνάνθρωποί μας, η αλήθεια θα λάμψει γιατί βρίσκεται μπροστά στα μάτια των ανθρώπων που τολμούν να την κοιτούν κατάματα» πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας ο κος Ζέρβας είπε ότι “η πολύωρη χρήση μάσκας, σύμφωνα με πολλές έρευνες σε αξιόπιστα ιατρικά περιοδικά, προκαλούν βλάβες στα πνευμόνια”.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές της Χαλκιδικής
Επόμενο άρθροΠανελλήνιες 2022: Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων