“Αυτό το καταραμένο πρόγραμμα επαύξησης της μεταδοτικότητας και της τοξικότητας των ιών, συνεχίζεται και έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ ώστε να δημοσιεύουν τα κατορθώματά τους” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Μπορεί το στέλεχος “Ομικρον” το οποίο χρησιμοποιησαν σαν βάση, στα ποντίκια να έχει 0% θνησιμότητα, αλλά όταν το συνδύασαν με το αρχικό στέλεχος της Γιουχάν, η θνησιμότητα των ποντικών, αυξήθηκε στο 80%. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι ανάλογο και το ποσοστό στους ανθρώπους, είναι ενδεικτικό της αρρώστιας, του που πάει η επιστήμη. Δυστυχώς η ιατρική έχει γίνει, “ιατρική τη μιας τρύπας”, βλέπουμε το σύνολο μέσα από ένα σωλήνα. Η ανθρωπότητα κινδυνεύει να εξολοθρευτεί μόνο από έναν παράγοντα: από ιό ο οποίος θα πάει παντού”, σημείωσε.

“Η επιστημονική περιέργεια θα πρέπει να έχει τα όριά της. Δυστυχώς υπάρχει διεθνώς μία έκπτωση του επιπέδου της επιστήμης, η ηθική της επιστήμης δε λειτουργεί πλέον. Και οι ελάχιστοι ηθικοί, απαξιώνονται, σπιλωνονται, αδρανοποιούνται, απειλούνται ή ακόμα και φυλακίζονται. Αυτα είναι άκρως επικίνδυνα και πρέπει να αυξηθουν οι φωνές της αντίδρασης, γιατί βάζουμε την ανθρωπότητα σε κίνδυνο. Αυτά τα πειράματα, πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα”, τόνισε ο κ. Γάκης.

“Αναφορικά με το νέο στέλεχος, επειδή άρχισαν την τρομολαγνεία, είναι 30% λιγοτερο θανατηφόρο από τα άλλα στελέχη και δε φαίνεται να έχει πρόθεση να κυριαρχήσει. Μεγάλος λοιμωξιολόγος της Μεγάλης Βρετανίας είπε ότι είναι η φυσική εξέλιξη του ιού, που περιμένουμε όλοι”, κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΑνδρέας Ράλλης – Μοριακός Βιολόγος: Γιατί οι ειδικοί αποφεύγουν να δώσουν απαντήσεις για την ραγδαία αύξηση των αιφνίδιων θανάτων;
Επόμενο άρθροΛευτέρης Ελευθεριάδης: «Οι κυβερνήσεις επενδύουν στον φόβο για να μας ελέγξουν! Κλείστε τις τηλεοράσεις»