“Ο αγώνας για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας συνεχίζεται” το μήνυμα του Κ. Βελόπουλου για τη σημερινή μέρα

“Ο αγώνας για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας συνεχίζεται” το μήνυμα του Κυριάκου Βελόπουλου για τη σημερινή μέρα.

«Οι Θεσσαλονικείς γιορτάζουν την απελευθέρωση τους. Δυστυχώς το μήνυμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ γιατί η Μακεδονία δεν απελευθερώθηκε, με εγκλήματα που έκαναν τα δύο κόμματα παραχωρώντας το ιστορικό μας όνομα» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Η Θεσσαλονίκη απελευθερώθηκε μεν, το μήνυμα είναι επίκαιρο και πάλι. Διότι η λογική 15.000 ανθρώπων στην Αθήνα, η αθηνοκεντρική λογική τους οδηγεί στην περιθωριοποίηση τη νύμφη του Θερμαϊκού. Εμείς επιμένουμε για μια Ελλάδα ανεξάρτητη από το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών σε επίπεδο γραφειοκρατίας. Για μια Ελλάδα που θα κοιτάξει την ανταρσία κατάματα. Γατί η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας πρέπει, επιτέλους, να γίνει κάποια στιγμή πράξη».

Δείτε εδώ: https://youtu.be/ajCDWwmK3Wg

Προηγούμενο άρθροΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Ζούμε σε μια εποχή πολλαπλών κρίσεων