“Κραυγή αγωνίας” από τον κοινοτάρχη του Φυλακίου Έβρου – Σε χωριό 300 κατοίκων φτιάχνουν hot spot για 3.000 παράνομους μετανάστες

“Κραυγή αγωνίας” από τον κοινοτάρχη του χωριού Φυλάκιο Έβρου για την επικείμενη κατασκευή hot spot για παράνομους μετανάστες στο συγκεκριμένο χωριό.

Ο κ. Χρήστος Τυρμπάκης φιλοξενήθηκε στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή «Στις Επάλξεις» με τον Κώστα Χήτα και μίλησε για το τι σχεδιάζεται από την κυβέρνηση για την περιοχή όπου βρίσκεται το χωριό Φυλάκιο.

Πρόκειται όπως είπε για ένα χωριό του οποίου οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 300 και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι υπερήλικες από 70 – 90 ετών. Από την κυβέρνηση έχει προγραμματιστεί η κατασκευή hot spot σε μια έκταση 72 στρεμμάτων και εκεί θα φιλοξενηθούν εως και 3.000 παράνομοι μετανάστες γεγονός που θα αλλοιώσει εντελώς τη μορφή του πληθυσμού στην περιοχή.

Ο κ. Τυρμπάκης τόνισε παράλληλα ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η είσοδος παράνομων μεταναστών από τον Έβρο παρά το φράχτη που κατασκευάζεται.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

 

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Απόλυτη αναγκαιότητα η διενέργεια τεστ στο σύνολο του πληθυσμού»
Επόμενο άρθροΓκίκας Μαγιορκίνης: «Μάσκες μέχρι το Μάιο και βλέπουμε..»