“Γνώριζα για το βιασμό” λέει η μητέρα της 20χρνης ΑΜΕΑ που βιάστηκε από το θείο της

Η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ που έπεσε θύμα βιασμού από το θείο της στην περιοχή του Βόλου, αποκαλύπτει ότι γνώριζε για τον βιασμό της κόρης της ενώ προσθέτει ότι κι εκείνη είχε βιαστεί από τον πατέρα της σε μικρή ηλικία».

Την ώρα που εκδικάζεται η υπόθεση για την εγκατάλειψη της 20χρονηςΑμέα από τη μητέρα της, ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο αποκαλύπτεται από την ίδια τη μητέρα η οποία λέει ότι «βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά και έτσι δεν έγινε τίποτα. Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» λέει η ίδια.
Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι και η ίδια υπήρξε θύμα βιασμού. «Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου ,όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πριν από μερικά χρόνια, τα έξι παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς το περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο.
«Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ» επιμένει η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» καταλήγει.

Προηγούμενο άρθροΒασιλακόπουλος: Οι ανεμβολίαστοι δάσκαλοι να σταματήσουν να διδάσκουν – ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΔήλωση ΣΟΚ // Πέτσας για ενεργειακή κρίση: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”