Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη δημοσιοποίησε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Ενώ ο 36χρονος είναι ήδη στη θάλασσα, ο πλοίαρχος του “Blue Horizon” καλεί τον ύπαρχο στη γέφυρα του πλοίου για να μάθει τι ακριβώς έγινε.  Οι συνομιλίες καταγράφηκαν από το σύστημα καταγραφής κάθε επικοινωνίας που υπάρχει στο πλοίο.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Πλήρωμα: «Ρε τον μ… ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα».

Πλοίαρχος: «Πάρε μια τον… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… μην πεις πολλά».

Ύπαρχος: «Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει πάνω στον καταπέλτη… Δίπλα, δίπλα στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσα εγώ τον κάβο, ήταν δίπλα μου. Του λέω: Ταξιδεύεις; Όχι μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα».

Πλοίαρχος: «Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα τον είδα και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος. Κολυμπούσε».

Ύπαρχος: «Του λέω βγες έξω, βγες έξω»

Πλοίαρχος: «Ο αξιωματικός που τον είδε κολυμπούσε».

Ύπαρχος: «Πάει να βγει έξω… βγαίνει έξω ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στη θάλασσα».

Πλήρωμα: «Αυτός ήταν απ’ έξω».

Ύπαρχος: «Ναι, είχαμε αφού είχαμε κλείσει τον καταπέλτη των οχημάτων ναι. Αυτός ήταν στην πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχε ξεκινήσει προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι».

Πλοίαρχος: «Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε;»

Ύπαρχος: «Τίποτα, δεν με βλέπω καλά. Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε «εγώ θα ταξιδέψω».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Live News” του τηλεοπτικού σταθμού Mega με το σοκαριστικό ηχητικό:

 

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: «Η χρηματοδότηση που πέτυχε ο κ. Μητσοτάκης, είναι χρήματα που δικαιούνταν η χώρα»
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Με την περιβόητη βοήθεια της Ε.Ε για τη Θεσσαλία αποδείχτηκε η ανικανότητα της Κυβέρνησης»