Στο θέμα των υποκλοπών αλλά και των εξελίξεων με το Qatargate και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση από τον Αύγουστο έχει αναλάβει πολιτικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες για το θέμα ενώ πρόσθεσε ότι η Δικαιοσύνη προχωρά στη διερεύνηση για να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στην υπόθεση με το σκάνδαλο του Qatargate που εμπλέκεται η Εύα Καϊλή και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη τόνισε ότι «είναι αδιανόητο να υποστηρίζει κανείς ότι η κ. Καϊλή δεν βαρύνει με την όποια δράση τον πολιτικό της χώρο αλλά τη ΝΔ. Η υπόθεση της είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, υπήρξε επί πολλά χρόνια πολιτικά συνδεδεμένη με τον Ανδρουλάκη. Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία «ετοίμαζαν την Εύα Καϊλη για μεταγραφή αεροδρομίου και τώρα κάνουν ότι δεν την ξέρουν».

Προηγούμενο άρθροΜατωμένος φάκελος στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι βλαξ, είναι συνένοχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης»