“Πυρά” Κυριάκου Βελόπουλου κατά των Ελληνικών Hoaxes – Ο ρόλος των Hoaxes στη δολοφονία της δημοκρατίας – Ο απόστρατος ναρκαλιευτής που είναι και με τον “χωροφύλαξ και με τον… αστυφύλαξ”

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έκανε ολομέτωπη επίθεση προς γνωστούς διασταυρωτές ειδήσεων, τα Ελληνικά Hoaxes, αμφισβητώντας σε ανάρτησή του την αξιοπιστία του φορέα.

Με ανάρτηση στο Τουίτερ, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε ότι οι διεθνοπολιτικές εξελίξεις επιβεβαίωσαν πληροφορίες του, πως η Ελλάδα δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από την Ρωσία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, κάτι, που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, πήγαν να διαψεύσουν τα Ελληνικά Hoaxes.

O Κυριάκος Βελόπουλος είχε κάνει παλαιότερα ερωτήσεις προς το Μαξίμου, εάν είναι επίσημη η πληροφορία ότι η Ελλάδα δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από το Κρεμλίνο.

Κατηγορεί στη συνέχεια δημοσιογράφο από τα Hoaxes που, όπως φέρεται να δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, προσπάθησε να βγάλει ως “ψευδή είδηση” την τότε αμφιλεγόμενη πληροφορία, ενώ λίγο αργότερα την επιβεβαίωσε η Μαρία Ζαχάροβα, ότι δηλαδή η Ελλάς δεν ζήτησε βοήθεια από τη Ρωσία!

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Κ. Βελόπουλου

 

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιές:Χωρίς ενεργό μέτωπο Ρόδος, Κέρκυρα και Μαγνησία
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη:Νέα έκτακτη διακοπή νερού στην Πολίχνη