Ολοκληρώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού με τίτλο «Διατάξεις για τη θωράκιση του θεσμικού πλαισίου του αθλητισμού και τον εξορθολογισμό της αθλητικής νομοθεσίας».

Επί του συνόλου του νομοσχεδίου, «ναι» ψήφισαν οι βουλευτές της συμπολίτευσης, απείχαν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «παρών» δήλωσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και του ΜέΡΑ25, ενώ οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης ψήφισαν «όχι».

Δεκτή έγινε επίσης η τροπολογία με τίτλο «παροχή δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε εν ενεργεία διαιτητές ποδοσφαίρου – Συμμετοχή διαιτητών στα καταστατικά όργανα της ΕΠΟ * Ανάθεση διενέργειας διαγωνισμού στο ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση των ΝΠΔΔ “ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ” και “ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ”». (ΝΔ: ναι, ΣΥΡΙΖΑ: αποχή, ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: «παρών», ΚΚΕ «όχι», Ελληνική Λύση: «παρών», ΜέΡΑ25: «όχι»).

 

Προηγούμενο άρθροΔημήρτρης Κατραντσιώτης: «Πουθενά δε προβλέπεται τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι στα Χιονοδρομικά κέντρα που περνάνε σε ιδιώτες»
Επόμενο άρθροΛάμπρος Τζούμης: «Θα έχουμε την απώλεια ενός διαπραγματευτικού μας όπλου αν δεν γίνει η επέκταση στα 12 ν.μ»