Προβλήματα υδροδότησης θα παρουσιαστούν αύριο, Παρασκευή, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 4/6/2021, από τις 9:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 στην συμβολή των οδών Πετρίδη με Φιλίππου και Δερβενακίων με Πετρίδη, στην ΔΕ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Φιλίππου – Σκιάθου – Μεσσήνης – Δερβενακίων καθώς και στις παρακείμενες οδούς, στην ΔΕ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Προηγούμενο άρθροΓια κακούργημα απολογείται σε ανακριτή ο γιατρός που κατηγορείται ότι συνταγογραφούσε ναρκωτικά χάπια έναντι αμοιβής
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν διακινητές παράνομων μεταναστών στην ΕΟ Ξάνθης-Δράμας