Προσποιήθηκε την πανικόβλητη όταν της τηλεφώνησαν ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο και κατέγραψε την συνομιλία

Παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και τη δημοσιότητα που έχει δοθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επίδοξοι απατεώνες συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους, με τα «στημένα» τηλεφωνήματα και την πρόφαση του ατυχήματος σε συγγενικά πρόσωπα των υποψήφιων θυμάτων τους, καταφέρνοντας πολλές φορές να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που την «πάτησαν», ωστόσο κάποιοι πιο… ψυλλιασμένοι, δεν χάνουν την ψυχραιμία τους, αντιστρέφουν τους ρόλους και προσπαθούν να «παγιδέψουν» τους επίδοξους απατεώνες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό της κ. Ευγενίας Τσαρουχά-Λώλου, η οποία δέχθηκε ένα παρόμοιο τηλεφώνημα, ωστόσο δεν «μάσησε» και «έπαιξε» το… ρόλο της.

Συγκεκριμένα, το ποσό των 23.000 ευρώ ζήτησε από την κ. Τσαρουχά-Λώλου ένας αλλοδαπός, ο οποίος προσποιήθηκε πως είναι χειρουργός, ενημερώνοντάς την πως η κόρη της ενεπλάκη σε δήθεν τροχαίο ατύχημα και για το χειρουργείο θα πρέπει να δοθεί το παραπάνω χρηματικό ποσό για να τοποθετηθούν στο πόδι της τραυματισμένης χρυσές λάμες και χρυσά καρφιά! Η συνταξιούχος είδε δεχτεί το τηλεφώνημα από τους απατεώνες το 2021 και είχε ηχογραφήσει την επικοινωνία και στη συνέχεια δημοσίευσε το ηχητικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κ. Ευγενία προσποιήθηκε την πανικόβλητη και συνέχισε τον διάλογο με τους απατεώνες.

Ακούστε την αποκαλυπτική συνομιλία της κ. Ευγενίας με τον επίδοξο απατεώνα.

Προηγούμενο άρθροΜήλος: Η “Ελπίδα” το πρόβατο κατοικίδιο που πάει στο σουπερ μάρκετ και στην καφετέρια
Επόμενο άρθροΤσαβούσογλου: “Θα θέσουμε θέμα κυριαρχίας των νησιών, αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν”