Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Πέμπτη , από τις 7.30 το πρωί έως τις 7.30 το βράδυ, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πιερίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (471ο χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης (459ο χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης  – Θεσσαλονίκης, στην οποία τα οχήματα θα εισέρχονται με εκτροπή κυκλοφορίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού.

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτη καταγγελία! Την έκλεψαν.. πήγε στην αστυνομία την τοποθεσία των κλοπιμαίων.. όμως όσα ακολούθησαν δεν τιμούν κανέναν!
Επόμενο άρθροΑθανάσιος Παπανικολάου: «Αν η Ελλάδα πάρει δύο συστοιχίες Patriot, θα ενισχυθεί σημαντικά. Σε 1-2 χρόνια, θα έχει ανατραπεί η ισορροπία δύναμης στον αέρα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας»