Προς εκτόνωση η ένταση στη Νικήτη – Π. Ντέμπλας στον Focus FM – HXHTIKO

Προς οριστική εκτόνωση οδηγείται η ένταση που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες στη Νικήτη, εξαιτίας των εργασιών κατεδάφισης των αμμοκρατών που επιχειρήθηκαν να ξεκινήσουν και το «μπλόκο» που έβαλαν κάτοικοι στην εκτέλεσή τους, με την παρουσία τους στο σημείο και τον αποκλεισμό του εκσκαπτικού μηχανήματος που βρέθηκε στην περιοχή.
Το πρόβλημα με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων κατεδάφισης για τους αμμοκράτες στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής φαίνεται πως θα λυθεί την προσεχή Πέμπτη.

«Μετά τη συνάντηση που είχαμε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Ιωάννη Σάββα, και παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργου, και μετά από τη διαβεβαίωση που δόθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία ότι την Πέμπτη θα ψηφιστεί η ρύθμιση που θα αναστέλλει τα πρωτοκόλλα κατεδάφισης μέχρι τις 31/10/2021, δόθηκε ευελιξία για το χειρισμό του θέματος στο συντονιστή», ανέφερε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Πάρης Ντέμπλας, σε συνέντευξή του στον Focus FM 103.6 και στη Δέσποινα Μποτίτση.

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η διαμάχη λύνεται με τον καλύτερο τρόπο», υπογράμμισε.

Ακούστε όσα δήλωσε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ – Σε αδιέξοδο οι πατατοπαραγωγοί της Άνω Βροντούς Σερρών // Αδιάθετοι 10.000 τόνοι πατάτας εξαιτίας του lockdown
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ – Κ. Λουκόπουλος: «Δεν μιλάμε πλέον για διερευνητικές με την Τουρκία, μιλάμε για ουσιαστικό διάλογο. Το Καστελλόριζο είναι το αγκάθι στο μάτι της Τουρκίας»