Προκαταρκτική έρευνα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική οδό διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών

Ενδεχόμενες ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό με εκατοντάδες εγκλωβισμένα οχήματα θα αναζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΘ. Κιλιγκαρίδης: “Αστυνομικοί μας έσπασαν το αμάξι, μας χτύπησαν και μας πέρασαν χειροπέδες, χωρίς καν να μας πουν τον λόγο” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: Σε περίπτωση πολέμου στην Ουκρανία οι βάσεις των Αμερικανών σε Αλεξανδρούπολη και Σούδα θα μπουν στο στόχαστρο των Ρώσων – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM