Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Δικάζεται ξανά σήμερα για τη σεξουαλική κακοποίηση 4 ανήλικων κοριτσιών

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ ο οποίος κατηγορείται για σωρεία σεξουαλικών κακοποιήσεων ανήλικων κοριτσιών θα δικαστεί σήμερα για νέες κατηγορίες κακοποίησης 4 κοριτσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος ήδη προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε βάρος 6χρονου τότε κοριτσιού και είναι σε εξέλιξη η υπόθεση σε δευτεροβάθμιο επίπεδο.
Η δίκη σήμερα αφορά στις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης άλλων τεσσάρων ανηλίκων την περίοδο 2007- 2015. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των φερόμενων ως θυμάτων, ο 69χρονος σήμερα μουσικός, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των ανήλικων, πιστεύοντας ότι τα αγαπούσε και τα πρόσεχε, φέρεται να ικανοποιούσε πάνω στα παιδικά κορμιά τις αρρωστημένες ορέξεις του επί σειρά ετών. Μέχρι που τα κορίτσια βρήκαν φωνή και μίλησαν ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.
«Όπως τελικά προέκυψε, ο λόγος που ο κατηγορούμενος επιδίωκε να βρίσκεται κοντά σε ανήλικα κορίτσια, δεν ήταν τα υγιή συναισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και προστατευτικότητας που μπορεί να τρέφει ένας ενήλικος για τα παιδιά, αλλά, αντιθέτως, στόχος του ήταν να δημιουργήσει τις ευκαιρίες εκείνες που θα του επέτρεπαν να ενεργεί σε βάρος τους πράξεις που διήγειραν και ικανοποιούσαν την γενετήσια ορμή και επιθυμία του, δίχως να γίνεται αντιληπτός ή να κινεί υποψίες» αναφέρεται από τις δικαστικές Αρχές.

Προηγούμενο άρθροΝέες απειλές Ερντογάν: “Η στήριξη από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη δεν θα σας σώσει”
Επόμενο άρθροNord Stream: Βλάβες άνευ προηγουμένου στους αγωγούς – Δεν αποκλείει δολιοφθορά το Κρεμλίνο