Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, σε περιοχές της Χαλκιδικής την επόμενη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα:

– Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου από τις 8.00 έως 14.00 θα διακοπεί το ρεύμα στη Ν. Ποτίδαια, μόνο στους οικισμούς στη δεξιά πλευρά του δρόμου μετά τα βενζινάδικα SHELL – EKO (έξοδο Ν. Ποτίδαιας προς Ν. Φώκαια) μέχρι και τον νέο κόμβο Σάνη,

– Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου από τις 9.00 έως 14.00 θα διακοπεί το ρεύμα στη Ν. Φώκαια, μόνο στην περιοχή από κάβα ποτών “ΝΤΑΝΤΟΣ” μέχρι τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Προηγούμενο άρθροΈκαναν πενταπλή δόση του εμβολίου σε γυναίκα στον Άγιο Νικόλαο!
Επόμενο άρθροΠλεύρης για μετάλλαξη Μποτσουάνας: Θα πάμε και εμείς σε σκληρή γραμμή