
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο του με τα ηλικίας 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του, ανοίγοντας μία φιάλη υγραερίου με την οποία επιχείρησε να ανατινάξει το όχημα.
Ο 62χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνα γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, καθώς κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.
Διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.