Προεκλογικά δωράκια από την κυβέρνηση-Στο τραπέζι έκτακτο δώρο Πάσχα

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ανοίξει τον προεκλογικό κορβανά -εφόσον δοθεί το πράσινο φως από το οικονομικό επιτελείο- καθώς εξετάζει ένα νέο έκτακτο δώρο Πάσχα σε χιλιάδες δικαιούχους, μεταξύ των οποίων συνταξιούχους και ανέργους.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι είναι τα 250 ευρώ ενώ δεν αποκλείεται οι ανακοινώσεις να έρθουν από τα χείλη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρώτη από τις θεματικές συνεντεύξεις Τύπου που θα δώσει, την Δευτέρα.
Δικαιούχοι του έκτακτου αυτού επιδόματος θα είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι ενώ γίνεται προσπάθεια η βεντάλια να ανοίξει και να μπουν σε αυτό και οι δημόσιοι υπάλληλοι, δεδομένου ότι το δώρο Πάσχα στο δημόσιο Τομέα έχει καταργηθεί από το 2010.
Ερωτηματικό παραμένει έκτακτο διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε 270.000 δικαιούχους, όμοιο με αυτό που δόθηκε και τα Χριστούγεννα, όπως και ένα «μπόνους» για τους δικαιούχους του επιδόματος Παιδιού.
Επιπλέον, στην προεκλογική φαρέτρα της κυβέρνησης βρίσκεται και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η οποία δεν αποκλείεται και αυτή να ανακοινώσει σε μία από τις συνεντεύξεις Τύπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αντίκτυπος αυτού του μέτρου θα είναι θετικός σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους αφού αυξάνει τις καθαρές αποδοχές των μισθωτών και μειώνει τα λειτουργικά κόστη των επιχειρήσεων.

Προηγούμενο άρθροΛέσβος: Νεκρό βρέφος 8 μηνών-Το βρήκε η μητέρα του στην κούνια
Επόμενο άρθροΑυστραλία: Εντοπίστηκε γιγάντιος φρύνος ο «Toadzilla». Ζυγίζει πάνω από 3 κιλά και είναι δηλητηριώδης