Πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής: Και νέα άνοδος στην τιμή των καυσίμων – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 103.6

Για τις νέες αυξήσεις στα καύσιμα μίλησε η πρόεδρος των βενζινοπωλών Μαρία Ζάγκα στον FOCUS FM 103.6 και τη Δέσποινα Μποτίτση.

«Με τα καύσιμα έχουμε πάρει την ανιούσα. Δυστυχώς. Σιγά- σιγά, λίγο-λίγο ανεβαίνει (σ.σ. η τιμή των καυσίμων). Έχουμε φτάσει δηλαδή την απλή αμόλυβδη στην Αττική από 1,85 θα τη δείτε και 1,88- 1,90. Το απλό το πετρέλαιο γύρω στο 1,75, 1,77. Το πετρέλαιο θέρμανσης έχει περάσει το 1,25. Μπορεί να το δείτε και 1,28», ανέφερε η κ. Ζάγκα και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει όμως δουλειά. Να μην κοροιδευόμαστε. Το πετρέλαιο θέρμανσης δε δουλεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό και είναι λογικό γιατί είχαμε και έχουμε καλό καιρό για χειμώνα. Ο κόσμος έχει αγοράσει, αλλά δεν έχει ξοδέψει. Προσέξτε, αγόρασε για το κρύο αλλά δε θεωρείται κρύο αυτή η υγρασία», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στη μικρή κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης, λόγω του “μαλακού” χειμώνα στη Νότια, κυρίως, Ελλάδα.

Όσον αφορά τις συνεχείς αυξήσεις στην τιμή των καυσίμων, η κ. Ζάγκα απάντησε: «Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα. Δεν έχει λογική, σας το λέω ξεκάθαρα. Εμείς θέλουμε να πουλάμε φτηνά, αλλά όχι να φαίνεται φτηνό και στην πραγματικότητα να μην είναι» επισημαίνοντας ότι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη κρατώντας ψηλά στην επικαιρότητα που δεν σχετίζονται με την τιμή των καυσίμων.

Επίσης, η κ. Ζάγκα συνέστησε προσοχή για το πού πρέπει να απευθυνόμαστε όταν αγοράζουμε καύσιμα: «Το πετρέλαιο θέρμανσης δεν είναι μαύρο. Μαύρο είναι το ναυτιλιακό, που δεν έχει αποχρωματιστεί, το λαθραίο. Το πετρέλαιο θέρμανσης είναι ροζέ, προς το κοκκινωπό. Τη στιγμή που είναι παράνομο, λαθραίο μπορεί να τους κάνει και ζημιά. Να προσέχουμε τι αγοράζουμε, από ποιον αγοράζουμε».

Προηγούμενο άρθρο“Η ξεχωριστή φιλία του Φιντέλ Κάστρο με τον Κωνσταντίνο Β’ και οι καρποί της σχέσης αυτής” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 103.6
Επόμενο άρθροQatar Gate – Παντσέρι: Υπέγραψε συμφωνία με τις βελγικές Αρχές – Τους «δίνει» όλους