Ανακοίνωση από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για τη νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Δείτε το θέμα του Focus FM εδώ:  Μ. Γιαννάκος στον FOCUS fm: 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα παρέλυσε μετά τη 2η δόση του εμβολίου ΗΧΗΤΙΚΟ

Η ανακοίνωση του κ. Μιχάλη Γιαννάκου:

“Σήμερα η συνάδελφος είναι καλύτερα στην υγεία της.

Η κλινική της εικόνα καλυτερεύει.

Με εξουσιοδότησε να μεταφέρω ότι δεν αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου εμφανίστηκαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συντασσόμαστε με την επίσημη άποψη του νοσοκομείουμείου και των γιατρών του νοσοκομείου ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν τη σύνδεση του σοβαρού προβλήματος υγείας της συναδέλφου με τον εμβολιασμό.

Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπερ του εμβολιασμού με πράξεις. Το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο.

Όμως όπως όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες σε απειροελάχιστο ποσοστό. Εμβολιάσθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εμβολιάσθηκαν 50000 συνάδελφοι χωρίς πρόβλημα Εμβολιάσθηκαν χιλιάδες πολίτες στα νοσοκομεία χωρίς να καταγραφεί πρόβλημα. Δεν θα αποσιωπήσουμε το πρόβλημα υγείας της Συναδέλφου και έτσι να μην της δοθεί η δυνατότητα δικαστικής διεκδίκησης σωματικής και ηθικής βλάβης.

Είναι κρίμα από το Θεό. Ζει την οικογένειά από το πενιχρό μισθό.

Για την διασπορά ψευδών ειδήσεων και την έρευνα του Εισαγγελέα καλοδεχούμενη. Θα αποδειχθεί ότι δεν διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις.

Αξίζει να αναφέρω ότι σήμερα μέσω του Σωματείου του Νοσοκομείου ΚΑΤ επικοινώνησε μαζί μου ο Διευθυντής Νευροχειρουργός του ΚΑΤ κος Ρούσσος Λαυρέντιος και μου δήλωσε την διάθεση του να υπερασπιστεί τις απόψεις μου επιστημονικά στον Εισαγγελέα και όπου χρειασθεί. Είχε εξ άλλου αντίστοιχη εμπειρία με άλλο εμβόλιο.

Περαστικά στη συνάδελφο. Ούτως ή άλλως την υπόθεση τώρα αναλαμβάνουν νομικοί.

Γιαννάκος”.

Προηγούμενο άρθρο«Όχι» σε καθολικό lockdown για τη Θεσσαλονίκη λένε οι λοιμωξιολόγοι.
Επόμενο άρθροΑναβολή της δράσης καθαρισμού του Καρατάσιου, λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας.