Πρόεδρος μηχανοδηγών: «Έρχονται νέες καταγγελίες – Απεργούμε μέχρι να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών και η δική μας»

“Η απεργία θα συνεχιστεί μέχρι να νιώσουμε ασφάλεια. Όταν αισθανθούμε ασφάλεια, όταν θα έχουν διασφαλιστεί τα πάντα θα ανεβούμε στα τρένα. Τότε θα καταλάβουν και οι επιβάτες ότι δεν υπάρχει ρίσκο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα και να έχουμε μιλήσει και με τους υπευθύνους. Ωστόσο κανείς δεν μας έχει καλέσει να μιλήσουμε μέχρι τώρα εμάς τους μηχανοδηγούς, παρόλο που εμείς ήμασταν εκείνοι που διαμαρτύρονταν για την έλλειψη ασφάλειας και για τα προβλήματα χρόνων” είπε μιλώντας στον Focus FM και στην Δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Πρόεδρος μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας.

“Φωνάζαμε και δεν μας άκουγαν… Μας αγνόησαν, μας λοιδόρησαν, μας είπαν ότι εξυπηρετούμε σκοπιμότητες, απεργούσαμε και οι απεργίες έβγαιναν παράνομες και καταχρηστικές. Προειδοποιούσαμε, χτυπούσαμε καμπάνες αλλά δεν μας άκουγαν. Τι επόμενες ημέρες έρχονται και νέες καταγγελίες. Θα βγει υλικό, υπάρχει και αλληλογραφία» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι δυνατόν 12 ώρες μετά το δυστύχημα να κυκλοφορεί κομμένη συνομιλία; Για να πουν ότι είναι ανθρώπινο λάθος» επεσήμανε.

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: «Ξηλώνονται» οι γιατροί για την αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Εκτός ψηφοδελτίων ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή