«Σήμα κινδύνου» εξέπεμψε μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Γιώργος Λεχουρίτης με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης ότι «η ακρίβεια είναι φαινόμενο ελεγχόμενο».

«Ο κ. Γεωργιάδης είτε ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, είτε δε ζει στην Ελλάδα και ζει κάπου αλλού» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάρει μέτρα και να βοηθήσει πραγματικά τον πρωτογενή τομέα της χώρας. «Η ακρίβεια στην εισαγωγή των ζωοτροφών, των θηραμάτων, καθώς και των λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων δημιούργησε αύξηση στον πρωτογενή τομέα» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην αύξηση της τιμής π.χ. ενός μελανιού εκτυπωτή, που το 2019 κόστιζε 7,99 ευρώ και σήμερα πωλείται 14,99. «Είχαμε αυξήσεις μέσα σε μια διετία 100-200% επάνω… πώς ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται ότι ζούμε στην εποχή της ευημερίας ενώ οι μισθοί παραμένουν σταθεροί, οι συντάξεις το ίδιο, και η ανεργία είναι σε υψηλό επίπεδο;» διερωτήθηκε.

«Ό,τι αυξάνεται στην Ελλάδα, παραμένει εκεί», κατέληξε ο κ. Λεχουρίτης.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΓιατρός σε αναστολή στον Focus: «Το κράτος μας θέλει ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ-ΝΕΚΡΟΥΣ // ΣΟΥΠΕΡ-ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΣΗ στα νοσοκομεία από συναδέλφους υγειονομικούς» – Ηχητικό
Επόμενο άρθροΝτόρα Μπακογιάννη: Στους δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό είχα μηδενική προστασία – Ηχητικό