Πρέβεζα: Δύο συλλήψεις για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς σε ιχθυοτροφείο

Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθησαν ο υπεύθυνος της επιχείρησης στο Καναλάκι Πρέβεζας, καθώς και ο υπεύθυνος του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης, έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε και κόστισε τη ζωή σε δύο εργαζόμενους, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 15.30 την Κυριακή σε μονάδα εκτροφής πέστροφας.
Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος αλβανικής καταγωγής.
Ένας επίσης 49χρονος που δούλευε μαζί τους, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στα Γιάννενα, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.
Οι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα. Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι έκαναν οξυγονοκόλληση χρησιμοποιώντας φιάλες προπανίου.
Ο 40χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες από την χθεσινοβραδινή νεροποντή – Ποτάμια οι δρόμοι
Επόμενο άρθροΚαιρός: Βροχές κατά τόπους έως το μεσημέρι – Σε ποιες περιοχές χρειάζεται προσοχή