Πούτιν: Οι τιμές των τροφίμων παγκοσμίως θα αυξηθούν περαιτέρω εάν οι δυτικές χώρες εντατικοποιήσουν τις πιέσεις προς την Ρωσία

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δεν είναι νόμιμες ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε κυβερνητικό συμβούλιο με θέμα την ελαχιστοποίηση των συνεπειών των κυρώσεων της Δύσης για τη ρωσική οικονομία.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι θα ξεπεραστούν όσα προβλήματα προκύψουν ενώ σημείωσε πως «η Ρωσία εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της για την παροχή ενεργειακών πόρων στην Ευρώπη».

«Η Δύση προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στη Ρωσία για τα δικά της σφάλματα», είπε επίσης αναφερόμενος στο ενεργειακό εμπάργκο από τις ΗΠΑ, επισημαίνοντας πως τις κυρώσεις θα πληρώσουν οι πολίτες.

Οι τιμές των τροφίμων παγκοσμίως θα αυξηθούν περαιτέρω εάν οι δυτικές χώρες εντατικοποιήσουν τις πιέσεις προς την Ρωσία, που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός λιπασμάτων στον κόσμο, επισήμανε επίσης.

Προηγούμενο άρθροΕκεί που μας χρωστούσαν….μας κάνουν και μαθήματα οικονομίας. Νέες προκλητικές δηλώσεις από την κυβέρνηση: «Ν αγοράζετε λίγα στο σούπερ μάρκετ…»
Επόμενο άρθροΠατέρας Βασίλειος Βολουδάκης: «Οι μουσουλμάνοι και οι παπικοί φασίστες έκαναν εγκλήματα στην Ουκρανία. Πετούσαν ακαθαρσίες πάνω στις εικόνες. Βίαζαν γυναίκες και τις γέμιζαν πολυουρεθάνη για να σκάσουν» – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM