Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την έρευνα τους για το αρνί και το κατσίκι. Το φετινό πασχαλινό τραπέζι προβλέπεται «τσουχτερό» καθώς οι τιμές βρίσκονται ήδη στα ύψη.

Ο κτηνοτρόφος Χρήστος Μόσχος μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις τιμές που θα κυμανθούν το αρνί και το κατσίκι το φετινό Πάσχα και σημείωσε: «Αυτή την στιγμή οι έμποροι κάνουν ό,τι κάνουν κάθε χρόνο με το αρνί, δηλαδή περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να πιέσουν τον κτηνοτρόφο για να πάρουν το αρνί στην πιο χαμηλή τιμή. Σήμερα από τον κτηνοτρόφο φεύγει το αρνί στα 7 – 8 ευρώ το κιλό».

«Το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν επιδοτείται η παραγωγή» και συμπλήρωσε «η Βουλγαρία έκανε αίτηση στην ΕΕ για να πάρει αποζημίωση επιδότησης, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία για τα αγροτικά της προϊόντα, η επιδότηση που πήρε η Βουλγαρία είναι μεγαλύτερη από την συνδεδεμένη επιδότηση που παίρνουμε εμείς εδώ» δήλωσε.

Όπως δε σημείωσε το ρεπορτάζ του Mega αν και το αρνί φεύγει από τον κτηνοτρόφο στα 7 και στα 8 ευρώ στα χέρια των καταναλωτών φτάνει από 10 έως 14 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: Κεντρική πολιτική της κυβέρνησης η παράνομη μετανάστευση
Επόμενο άρθροΝέα Υόρκη: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα δικαστήρια στη δίκη του Τραμπ (σοκαριστικό βίντεο)