Μέσα σε μια ημέρα εξαπάτησαν τρία άτομα από την Κόρινθο, έξι ξενοδόχους από την Αλόννησο και τους άδειασαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Άντρας τηλεφωνούσε στους ξενοδόχους και δήλωνε πως ήταν γνωστός συνάδελφός τους από το νησί, αλλά επειδή δεν είχε δωμάτια παρέπεμπε τους πελάτες του στα δικά τους ξενοδοχεία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το gegonota.news, ο απατεώνας που χρησιμοποιούσε το όνομα του γνωστού επιχειρηματία, δήλωνε στους συναδέλφους του πως η καταβολή της χρέωσης των δωματίων θα γινόταν άμεσα από τον δικό του λογαριασμό καθώς εκείνος θα επινοικίαζε επί της ουσίας τα δωμάτια για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του.

Η «μηχανή στήθηκε» και ο απατεώνας ενώ έπρεπε, για παράδειγμα, να καταθέσει για μια χρέωση 150 ευρώ, καλούσε τον ξενοδόχο και δήλωνε πως έκανε λάθος και κατέθεσε 1.500 ευρώ.

Προωθούσε με mail και ένα πλαστό αντίγραφο κατάθεσης από τράπεζα και λάμβανε πίσω τα επιπλέον των 150 ευρώ χρήματα.

Από τον πρώτο ξενοδόχο έκλεψε με αυτή την μέθοδο 1.260 ευρώ για υποτιθέμενη κράτηση 140 ευρώ, από τον δεύτερο 4.200 ευρώ για κράτηση 475 ευρώ, από τον τρίτο 4.500 ευρώ για κράτηση 500 ευρώ, από τον τέταρτο 2.700 ευρώ για κράτηση 300 ευρώ, από τον πέμπτο 4.275 ευρώ για κράτηση 475 ευρώ και από τον έκτο 4.300 ευρώ για κράτηση 450 ευρώ.

Όλα τα χρήματα οδηγήθηκαν στον κοινό λογαριασμό του 64χρονου απατεώνα και των δύο συνεργών του, ενός άντρα από την Πάτρα 40 ετών και μιας γυναίκας 38 ετών από την Κόρινθο ετών.

Η απάτη έγινε το 2019.

Ο 38χρονος που ήταν παρών στο δικαστήριο καταδικάστηκε σε 4 χρόνια με αναστολή και αρνήθηκε πως γνώριζε για την απάτη.

Ο 64χρονος εγκέφαλος καταδικάστηκε ερήμην σε εξι χρόνια χωρίς αναστολή και αναζητείται για να φυλακιστεί και η 38χρονη καταδικάστηκε σε 4 χρόνια.

Προηγούμενο άρθροΗ Τουρκία σκοπεύει να διανείμει φυσικό αέριο σε σπίτια από τα δικά της κοιτάσματα τον Μάιο
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα στη Μακεδονία και τη Θράκη