Ένα πολύ σημαντικό και επίκαιρο θέμα συζητήθηκε στον “αέρα” του FOCUS FM 103.6 και την εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Γρηγόρη Σερέτη.

Ειδικότερα, έγινε αναφορά στο φαινόμενο της νοθείας στις εκλογές, με αρκετές ενδείξεις να οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση, μιλώντας για αλλοιωμένο, εν τέλει, εκλογικό αποτέλεσμα.

 «Η πρώτη που μίλησε για νοθεία ήταν η ΝΔ στις 13/2/2019 στη Βουλή, όταν κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε εκλογικά δικαιώματα σε 43.000 ΜΟΝΟ στην Α’ Αθηνών. Φαντάσου τι γίνεται στο Βόρειο και Νότιο Τομέα(…) Μιλάμε τώρα για τις εκλογές του 2019, που διεξήγαγε η Singular Logic»

«Ένα μικρό κόμμα ζήτησε την εκ νέου καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Όπως γινόταν η καταμέτρηση εκ νέου, το μικρό αυτό κόμμα διαπίστωσε εκτεταμένη νοθεία σε εκλογικά καταστήματα της περιφέρειας, όπου οι ψήφοι ήταν περισσότερες από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Και ξαφνικά το Υπουργείο Εσωτερικών “κόβει” την εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων για να μην αποδειχτεί η νοθεία το 2019»

«Το κόμμα έκανε έφεση, η οποία δεν έχει εκδικαστεί μέχρι σήμερα και η Singular Logic απαιτεί αυτό το μικρό κόμμα να μη πάρει μέρος στις εκλογές του 2023»

«Τα μικρά κόμματα δεν έχουν αντιπροσώπους καθόλου στην επαρχία. Οι ψήφοι “φεύγουν” από τα εκλογικά κέντρα και πάνε στη Singular Logic να κάνει την οριστική καταμέτρηση. Εάν σε κάθε κέντρο προσθέσει δυο, ή τρεις επιπλέον ψηφοφόρους, βγάζοντάς τους από τους νεκρούς που δεν έχουν διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους έτσι αυτόματα έχουμε νοθεία»

«Όταν μαζεύονται συνολικά οι ψήφοι μπορεί να προσθέσεις ψήφους ατόμων  που δεν έχουν…. ψηφίσει. Γιατί δεν καθαρίζουν τους εκλογικούς καταλόγους; Έχουμε 10.400.000 σύμφωνα με την απογραφήκαι υπάρχουν 9.000.000 εγεγραμμένοι(…) Πώς έχεις 9.800.000 εγεγραμμένους, τη στιγμή που 2 εκατομμύρια είναι κάτω από 17 και δε μπορούν να ψηφίσουν;»

«Το ’19 έγινε αποδεδειγμένη νοθεία, βγήκαν ανακοινώσεις που “θάφτηκαν” και το μικρό κόμμα που την απέδειξε η Singular Logic θέλουν να την διαγράψουν από τη συμμετοχή στις εκλογές»

«Για να μην υπάρξει νοθεία, θα πρέπει να “καθαριστούν” οι κατάλογοι των εγγεγραμμένων(…) Υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή ψήφων, μέσα από την οποία μπορείς να “παίξεις” μεταφέροντας ψήφους. Μπορούν από τα ληξιαρχεία, από τα γραφεία κηδειών να δουν ποιοι πεθάνανε και να τους διαγράφουν, αλλά δε το κάνουν. Κανείς δε ξέρει πόσους νεκρούς έχουν αφήσει στους εκλογικούς καταλόγους, μαζί με τους μετανάστες».

Ακούστε εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Λύκος: «Είναι δυνατόν να μη μας ενδιαφέρει ο δευτερογενής τομέας; Πώς μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη σε μια χώρα έτσι;»
Επόμενο άρθροΜηδενικό ΦΠΑ σε βασικά είδη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε η Κύπρος!