Διακοπή της υδροδότησης είναι προγραμματισμένη για αύριο, Δευτέρα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε από την Ε.Υ.Α.Θ.

Συγκεκριμένα, από τις 08:30 έως τις 15:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης δύο δικλείδων Φ200 λόγω διαρροής στην συμβολή των οδών Αγίων Πάντων – Μαργαροπούλου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αγίων Πάντων, Μαργαροπούλου, Λεωφ. Καλλιθέας και Αγάθωνος και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Στην ανακοίνωσή της η Ε.Υ.Α.Θ αναφέρει επίσης:

«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης».

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της “Ελληνικής Λύσης” για τις αποκαλύψεις για το ρόλο του ΕΟΔΥ και την εσφαλμένη καταγραφή των κρουσμάτων
Επόμενο άρθροΝέα πρόκληση από την Άγκυρα – Ζητάει με ΝΟΤΑΜ αναστολή στρατιωτικής δραστηριότητας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου