Πολύωρες διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Πολύωρες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στον δήμο Θεσσαλονίκης, από τις 8:00 μέχρι και τις 10:00 το πρωί. Αφορά την περιοχή: ΑΝΩ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ: ΒΙΚ.ΟΥΓΚΩ, ΚΑΤΟΥΝΗ, ΕΔΔΕΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 47, 49.

Επίσης, από τις 10:30 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι, θα μείνουν χωρίς ρεύμα καταναλωτές στις οδούς: ΔΗΜ.ΠΟΛΙΟΤΚΗΤΟΥ, ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ, ΑΛ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΑΣΩΝΟΣ.

Διακοπή ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί και στην Καλαμαριά. Από τις 8:00 μέχρι και τις 11:30 το πρωί, θα μείνουν χωρίς ρεύμα καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών: ΚΟΡΑΗ, ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΔΡΑΣ, ΜΗΤΡ. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ, ΒΡΥΟΥΛΩΝ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ.

Από τις 11:00 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι, δεν θα έχουν ρεύμα καταναλωτές μεταξύ των οδών: ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ, ΚΑΝΑΡΗ, ΑΙΟΛΙΑΣ, ΣΜΥΡΝΗΣ, Μ.ΑΣΙΑΣ, ΑΙΔΙΝΙΟΥ.

Τέλος, στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης από τις 8:00 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι στην περιοχή λαχαναγοράς: ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΛΑΣΚΟΥ, SUGARTIA ΕΠΕ, ΜΠΙΛΗ ΚΑΣΜΗΡΙΔΗ, Φ/Β ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ Σ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ, ΣΟΛΩΝΟΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΟΜΒΟΣ Κ16.

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός σε Μακεδονία και Θράκη
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Να κλείσει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη και να απελαθούν πρόξενος και διπλωματικό προσωπικό»