Νέα δημοσίευση-κόλαφο έφερε στο “φως” ο μοριακός βιολόγος Παναγής Πολυκρέτης, μέσω του FOCUS FM 103.6. Ο έμπειρος επιστήμονας, μιλώντας στον Στέφανο Δαμιανίδη, διέδωσε για πρώτη φορά έρευνα σχετικά με τις επιβαρύνσεις που μπορούν να ενέχουν στην ανθρώπινη υγεία τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

«Το κύριο θέμα του άρθρου είναι ότι πρέπει να γίνουν μελέτες βιοκατανομής των γενετικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού για να βρούμε σε ποιους ιστούς συσσωρεύεται η γενετική πληροφορία που εμπεριέχεται στο mrna(…) Φέραμε πολλά παραδείγματα, όπως το θανατικό που υπάρχει στα παιδιά και τους αθλητές(…) Την στιγμή της δημοσίευσης, υπήρχαν καταγεγραμμένες 1591 καταρρεύσεις αθλητών, οι 1101 εκ των οποίων θανατηφόρες», ανέφερε αρχικά ο κ. Πολυκρέτης για την πρώτη έρευνα που είχε προβάλλει, σε προηγούμενη συνέντευξή του στον κ. Δαμιανίδη, αναφορικά με το θανατικό που παρουσίαζε πρωτοφανή αύξηση στους αθλητές.
Και συνέχισε:

«Μετάνιωσα που δεν έλεγξα έναν-έναν όλους τους θανάτους, για να επιλέξω τους αθλητές που ήταν ενεργοί κατά τη διάρκεια του θανάτου τους και πέθαναν από καρδειαγγειακές επιπλοκές(…)Όταν τους έλεγξα, βρήκα άτομα και σε πιο μεγάλες ηλικίες, που δεν ήταν ενεργοί(…) Επομένως διαλέξαμε μόνο τους θανάτους που αφορούσαν ενεργούς. Στην περίοδο 2021-2022 οι θάνατοι ήταν 697, αντί 1101 που είχαμε αναφέρει τότε, κατά 12 φορές μεγαλύτερο νούμερο από το μέσο όρο από το 1966-2004»

«Εμείς στη δημοσίευσή μας δε γράφουμε πουθενά “το εμβόλιο προκάλεσε 697 θανάτους”. Γράφουμε ότι σημειώθηκαν 697 θάνατοι, και ο αριθμός αυτός είναι ψηλότερος από τον μέσο όρο των προηγούμενων 38 χρόνων,ώστε να γίνουν μελέτες και να βρουν τι φταίει. Εμείς δε λέμε ότι το εμβόλιο σκότωσε τα παιδιά, βγαίνουμε και λέμε ότι καταγράφονται κάποιοι αυξημένοι αριθμοί και η επιστημονική κοινότητα πρέπει να δώσει απαντήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Πολυκρέτης, αποσαφηνίζοντας το περιεχόμενο της αρχικής έρευνας.

Κατόπιν ο κ.Πολυκρέτης στάθηκε στην νέα, δεύτερη δημοσίευση που έκανε, σε συνεργασία με την ερευνητική του ομάδα:
«Εξετάσαμε το πολύ σημαντικό θέμα των αυτοάνωσων αντιδράσεων που προκαλεί ο εμβολιασμός με τα γενετικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού(…) Είναι μια μελέτη που συλλέγει το ήδη δημοσιευμένο υλικό και τώρα πια έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται νέες μελέτες, που αναφέρουν ιστολογικές αποδείξεις. Αποδεικνύουν ότι αν η γονιδιακή πληροφορία που εμπεριέχεται στα εμβόλια φύγει από το δελτοειδή όπου γίνεται η ένεση και, μέσω της κυκλοφορίας του αίματος συσσωρευτεί και σε άλλους ιστούς, το ανοσοποιητικό θα επιτεθεί σε οποιοδήποτε κύτταρο αρχίσει να παράγει την πρωτεΐνη- ακίδα. Και αυτό θα δημιουργήσει μια φλεγμονή, που μπορεί να έχει σοβαρά συμπτώματα για ένα ιστό»

«Πριν ήταν μόνο μια υπόθεση. Τώρα υπάρχουν ιστολογικά στοιχεία από βιοψίες και νεκροψίες που το αποδεικνύουν(…) Με βάση αυτά τα στοιχεία, πρέπει να γίνουν μελέτες βιοκατανομής για να φανεί σε ποιους ιστούς μπορεί να συσσωρευτεί το mrna του εμβολίου.

Τέλος, για τις επιπτώσεις της προαναφερθείσας συγκέντρωσης mrna ο κ. Πολυκρέτης τόνισε:

«Αν ένα κύτταρο ξεκινήσει και παράγει μια ξένη πρωτεΐνη για το σώμα μας, είτε είναι από μια μετάλλαξη είτε από μια μόλυνση, το ανοσοποιητικό δε γνωρίζει αν το κύτταρο εμβολιάστηκε. Απλά επιτίθεται στο συγκεκριμένο κύτταρο. Αν πολλά κύτταρα σε έναν ιστό παράγουν ξένη πρωτεΐνη, τότε το ανοσοποιητικό θα επιτεθεί σε αυτά και θα έχουμε ένα αυτοάνοσο(…) Οι μυοκαρδίτιδες έχουν αυτοάνοση αιτία. Δε μπορούμε να δίνουμε σε μικρά παιδιά, που έχουν σχεδόν μηδενικό ρίσκο να πάθουν κακό από τον κορωνοϊό, ένα φαρμακευτικό σκεύασμα, για το οποίο δεν έχουν γίνει μελέτες βιοκατανομής ούτε μελέτες των μακροπρόθεσμων παρενεργειών»

Και έκλεισε: «Εδώ με το ζόρι δίνουμε στα παιδιά παρακεταμόλη, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Και θα τους δώσουμε ένα σκεύασμα αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Αυτό που με ξεπερνάει είναι που υπάρχουν ακόμη γιατροί στην Ελλάδα που συστήνουν τον εμβολιασμό στα παιδιά και τις έγκυες γυναίκες»

file:///C:/Users/FOCUS/Downloads/1678270304804224.pdf

Προηγούμενο άρθροΣφαγή στο Αμβούργο: Σύμβουλος επιχειρήσεων ο 35χρονος δράστης
Επόμενο άρθροΝέες έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης