Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης είναι ένας άνδρας που «μουμιοποίησε» το πτώμα της μητέρας του και το τοποθέτησε σε έναν καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, αφού πρώτα ξέθαψε τον τάφο της και την πήρε στο σπίτι.

Το αποτρόπαιο εύρημα εντόπισε ο εν διαστάσει κουνιάδος του 76χρονου άνδρα, όταν αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του. Παρατηρώντας τον να περιφέρεται έξω σαν «τρελός», ο κουνιάδος αποφάσισε να καλέσει ασθενοφόρο. Κανείς, ωστόσο, δεν περίμενε να αντικρύσει κάτι παρόμοιο: Οι διασώστες βρήκαν το μουμιοποιημένο πτώμα ξαπλωμένο σε έναν καναπέ πάνω σε έναν σωρό εφημερίδων που χρονολογούνταν από το 2009.
Για μια και πλέον δεκαετία, ο Mαριάν Λ. φέρεται να καθόταν δίπλα της, μιλώντας στο μουμιοποιημένο πτώμα της μητέρας του, ενώ προσπαθούσε ακόμη και να την ταΐσει καθώς έβλεπαν τηλεόραση «μαζί» Οι ντόπιοι λένε ότι γνωρίζουν πολύ λίγα για τον συνταξιούχο, περιγράφοντάς τον ως μοναχικό που απέφευγε την επαφή με τους ανθρώπους. Τον αποκαλούσαν μάλιστα «βαμπίρ» καθώς πολλοί δεν ήξεραν το όνομά του.

Πριν τον απομακρύνουν από το σπίτι του ο 76χρονος είπε στους διασώστες ότι έπρεπε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Fakt.Η εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Λάβαμε μια αναφορά σε σχέση με την αποκάλυψη της σορού από ένα μέλος της οικογένειας του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Οι αστυνομικοί πήγαν στο οδό Ρογκοζίνα στο Ράντλιν. Στο τμήμα του σπιτιού που ανήκει σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ανακαλύφθηκε μουμιοποιημένο πτώμα».

Η μητέρα του Μαριάν πέθανε τον Ιανουάριο του 2010 και διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της παραμένει άδειος. «Ο άνδρας είναι πιθανόν να ξέθαψε το σώμα της μητέρας αμέσως μετά την ταφή του και στη συνέχεια το μουμιοποίησε και το πτώμα παρέμεινε σε αυτό το σπίτι από το 2010».
Παρόλο που η αρχική ανακάλυψη έγινε τον Φεβρουάριο, η είδηση αναφέρθηκε μόλις τώρα, αφού ο ύποπτος κατηγορήθηκε για βεβήλωση πτώματος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γείτονές του δεν γνώριζαν καν το όνομά του. «Έφευγε πάντα από το σπίτι τη νύχτα, έπαιρνε το ποδήλατό του και πήγαινε στο άγνωστο», ανέφερε ένας εξ αυτών

Προηγούμενο άρθροΚαμίνια: Συνελήφθη μητέρα που άφησε τον 3χρονο γιο της μόνο στο σπίτι
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023: Τι ισχύει με τις ημέρες εκλογικής άδειας