Πολλά προβλήματα τη νύχτα στη Βόρεια Ελλάδα απο την επέλαση του “Μπάλλου”

Λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» ώρες αγωνίας έζησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας πολλές περιοχές της χώρας.

Τα σοβαρότερα προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας προκλήθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα.

Στη Θεσσαλονίκη η επαρχιακή Οδός Θεσσαλονίκης – Περαίας ήταν κλειστή για αρκετή ώρα λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ανθεμούντα. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία το πρωί του Σαββάτου ενώ το βράδυ της Παρασκευής η ορμή του νερού ήταν τέτοια που παρέσυρε τόνους λάσπη και φερτών υλικών, με αποτέλεσμα να φράξει η κοίτη του ποταμού στο ύψος της γέφυρας της Ιντερσαλόνικα και τα διπλανά οικόπεδα να μνετατραπούν σε λασπότοπο.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, δυο χείμαρροι φούσκωσαν επικίνδυνα. Οι κάτοικοι που βρίσκονταν κοντά στα ρέματα απομακρύνθηκαν και οδηγήθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης  μετά από υπερχείλιση ρέματος στο Ζαγκλιβέρι  χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστούν από τα σπίτια τους τέσσερα άτομα και να μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία.

Οι όγκοι νερού ανάγκασαν την Τροχαία να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στο 378ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Καβάλα.

Από τον όγκο της βροχής πλημμύρισαν και π΄λαΛΛΟΥσημεία της Ελευθερούπολης.

Προηγούμενο άρθροΧ. Κοροξενός στον Focus FM: Κινδυνεύουν ζωές! Έξι ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, λόγω έλλειψης προσωπικού – Ηχητικό
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη με 4 κιλά ηρωίνη μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών