Ποδοσφαιριστές Football League: «Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας» -ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφιαριστών, οι ποδοσφαιριστές της Football League τονίζουν ότι αντιμετωπίζονται «σαν παιδιά κατώτερου Θεού» και στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην Πολιτεία.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Ο αθλητισμός είναι εκείνος που μάχεται ενάντια στις διακρίσεις και την αδικία. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ και 10 μήνες βιώνουμε τη διάκριση και τον ρατσισμό. Νιώθουμε την αδικία να τρυπάει το κορμί μας. Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν παιδιά κατώτερου Θεού; Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε αόρατοι; Είμαστε κι εμείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η κατηγορία μας είναι η μοναδική ανενεργή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παρότι τηρείται το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, το οποίο εσείς αποδεχθήκατε. Κι έχει αποδειχθεί με αριθμούς το πόσο αποτελεσματικό είναι. Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση. Έχουμε κι εμείς όνειρα και φιλοδοξίες. Πρέπει να καταλάβετε πως παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο και όχι οι ζωές μας. Σταματήστε να παίζετε με αυτές. Δώστε λύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Football League τώρα”, αναφέρει το μήνυμα των παικτών».

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΣτις 7 Μαρτίου θα γίνει το All Star Game του NBA
Επόμενο άρθροECDC: Παραμένει στο «πράσινο» η Ελλάδα στον δείκτη θετικότητας