Μία άλλη εικόνα παρουσιάζει πια το ΔΑΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣΤο αθλητικό δάπεδο αντικαταστάθηκε με νέο ξύλινο παρκέ, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια των αθλητών και των διαιτητών, οι χώροι υγιεινής του κοινού, ενώ κατασκευάστηκε νέο WC για ΑΜΕΑ. Στην οροφή αποξηλώθηκαν τα παλιά φύλλα της στέγης και αντικαταστάθηκαν με νέα πετάσματα σύγχρονων υλικών. Η ανακαίνιση επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο στις αίθουσες του γυμναστηρίου και του ιατρείου. Αντικαταστάθηκαν οι έξοδοι κινδύνου, τοποθετήθηκε ανεμόσκαλα και διαμορφώθηκαν οι τελικές στάθμες, προκειμένου να διευκολύνουν τις προσβάσεις.

Καθότι ενεργειακή αναβάθμιση, έγιναν οι κατάλληλες ενεργειακές εργασίες με σύγχρονα αυτοματοποιημένα συστήματα φωτισμού και αυτοματισμού.

Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμήθηκε στις 440.800 ευρώ.

Σήμερα παραδόθηκε το έργο στον δήμο Καλαμαριάς για χρήση παρουσία του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη και της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλίας Παντελίδου.

«Το έργο παραδίδεται χρονικά πλήρως εναρμονισμένο στο άνοιγμα των αθλητικών δομών και τη λειτουργία των αθλητικών συλλόγων. Το έργο εκπονήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω κορονοϊου, αλλά παραδόθηκε επιτυχώς την κατάλληλη χρονική στιγμή» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου.

Προηγούμενο άρθροΛέσχη αξιωματικών φρουράς Θεσσαλονίκης: Φθορές στη λέσχη από κουκουλοφόρους στην φιέστα του ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΔικογραφία σε βάρος διοικητή μεγάλου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης για περιβαλλοντική ρύπανση