ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ κ. ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ.

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνά Λινού δήλωσε ότι «Ο εγκλεισμός θα έπρεπε να είναι το τελευταίο μέτρο». Η δήλωση αυτή δικαιώνει πλήρως τις διαχρονικές θέσεις της Ελληνικής Λύσης, της μόνης πολιτικής δύναμης που εναντιώθηκε στην καταστροφική πολιτική του καθολικού κλεισίματος και των οριζόντιων απαγορεύσεών οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, όταν όλες οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις υπερθεμάτιζαν τις ολέθριες αποφάσεις της κυβέρνησης.

Οι προτάσεις μας για συνεχή λειτουργία της αγοράς με τα ανάλογα μέτρα αυτοπροστασίας δεν εισακούστηκαν, με αποτέλεσμα η πανδημία του κορονοϊού να έχει μετατραπεί σε «πανδημία λουκέτων, πανδημία ανεργίας, πανδημία οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης».

Με αποκορύφωμα το γεγονός ότι, ενώ για τους Έλληνες ισχύει περιορισμός στις μετακινήσεις, εάν κάποιος ευρωπαίος έρθει στην Ελλάδα δεν υπόκειται σε καραντίνα!

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Να ανοίξει ελεγχόμενα και με πρωτόκολλα σε εξωτερικούς χώρους η εστίαση»
Επόμενο άρθροΣτις φλόγες μηχανή σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη