Σε πλήρη ανάλυση για το θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας προχώρησε μιλώντας στον Focus FM 103. 6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο διδάκτωρ ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης Ιωάννης Αντωνόπουλος.

Μίλησε επίσης και για τις προκλήσεις που δεχτήκαμε τις τελευταίες ημέρες από Τουρκία Σκόπια και Αλβανία.

«’Όταν ήμουν μικρός άκουγα που έλεγαν άνθρωποι που έζησαν πάρα πολλά γεγονότα ότι η Ελλάδα έχει γύρω της μόνο εχθρούς. Είναι δεδομένο ότι προβλήματα έχεις πάντα με τους γείτονές σου. Τα Βαλκάνια είναι πολύ σημαντική περιοχή και πολιτικά» είπε αρχικά.

«Η Μαύρη Θάλασσα που το βόρειο μέρος της ελέγχεται από τη Ρωσία, καταλήγει στα στενά που τα δώσαμε στην Τουρκία με τη Μικρασιατική Καταστροφή λόγω “Ελληνικής Βλακείας”. Τα στενά όμως βγαίνουν στο Αιγαίο που μέχρι τώρα είναι Ελληνική Θάλασσα. Δεν είναι όμως πια. Από το 1922-23 μέχρι σήμερα η Τουρκία ασκούσε πιέσεις για να  ελέγξει ένα κομμάτι του Αιγαίου. Η Ενωμένη Ευρώπη έχει ψηφίσει με τη συμμετοχή και Ελλήνων το “Turkaegean”. Το έχει δεχτεί η Ευρώπη. Δηλαδή εδώ τα πράγματα ξεφεύγουν και θέλει προσοχή στο πως τα χειριζόμαστε και τι λέμε» συμπλήρωσε επίσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό:

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου της είδησης μόνο εφόσον υπάρχει αναφορά της πηγής: Focus FM 103.6 https://focusfm.gr/

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο με τρείς τραυματίες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΓια σεξουαλική παρενόχληση σε τρείς ανήλικες στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκαν δύο Ουκρανοί