Εργασίες υλοτόμησης και κλαδέματος δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες υλοτόμησης και κλαδέματος δένδρων επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στα εξής σημεία:

Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες 10.00- 14.00.

Στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες από τις 10.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΝέες έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΕργασίες Δευτέρα και Τρίτη στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών