Πιερία: Νταλίκα “δίπλωσε” μέσα στο τούνελ Κατερίνης-Από τύχη δε θρηνήσαμε νεκρούς

Παρ ολίγο να θρηνήσουμε νέα θύματα σε τροχαίο ατύχημα με νταλίκα που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο τούνελ Κατερίνης Τ4.

Συγκεκριμένα, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εδώ και 4 μήνες είχε κλείσει την κατεύθυνση του τούνελ προς Θεσσαλονίκη για εργασίες και χρησιμοποιούσε το τούνελ προς Αθήνα με κορίνες για διπλή κατεύθυνση.

Οι υπεύθυνοι της Πυροσβεστικής είχαν ενημερώσει τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ότι κάτι τέτοιο ήταν πολύ επικίνδυνο και ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τροχαίο.

Πριν από λίγη ώρα δίπλωσε μια νταλίκα και αναποδογύρισε μέσα στο τούνελ. Ευτυχώς δεν υπήρχαν αυτοκίνητα από την αντίθετη κατεύθυνση γιατί θα είχαμε μια νέα τραγωδία.

Σημειωτέον ότι ο εξαερισμός του τούνελ δεν λειτουργεί και επανειλημμένα οι οδηγοί είχαν διαμαρτυρηθεί για την ύπαρξη αποπνικτικών καυσαερίων. Εάν είχαν περάσει μέσα οι πυροσβέστες δεν θα μπορούσαν να μπουν με τις αναπνευστικές συσκευές, γιατί το οξυγόνο τους κρατάει μόνο 15 λεπτά. Για να καταλάβει ο «υπεύθυνος» τι ρόλο παίζουν οι εξαερισμοί μέσα στο τούνελ!

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης αποκαταστάθηκε μετά από πολλή ώρα.

Αυτές οι αυθαιρεσίες και οι ανεύθυνες συμπεριφορές που μπορούν να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν. Ως εδώ!

Προηγούμενο άρθροΧωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΤραγικό:Αυτοκτόνησε με καραμπίνα 49χρονος γιατρός