Πιερία: Κλειστός λόγω εργασιών ο κόμβος της Ν. Αγαθούπολης -Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα ισχύσουν και σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης (459 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (471 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη από ώρα 07.30 έως ώρα 17.00.
Επίσης, θα αποκλειστεί η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νέας Αγαθούπολης (Μεθώνης) και του ημιανισόπεδου κόμβο Αιγινίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
Τα οχήματα που κινούνται επί της ΠΑΘΕ στην Πιερία, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εξέρχονται από τον κόμβο Νέας Αγαθούπολης (Μεθώνης) και θα κινούνται επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έως τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού, όπου στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και θα κινούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού, μέσω του οποίου θα εισέρχονται και πάλι στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ -Συνελήφθη ο δράστης
Επόμενο άρθροΜαρία Σπυράκη: Αναστέλλεται η κομματική της ιδιότητά -Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής