Πέτρος Φιλιππίδης: “Δεν είμαι ανώμαλος, δεν είμαι βιαστής”

Απόλυτα οργανωμένες χαρακτήρισε απολογούμενος ο Πέτρος Φιλιππίδης τις σε βάρος του καταγγελίες που τον έφεραν αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν σε συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που δεν κατονόμασε.

«Όλοι αυτοί που είναι εδώ πίσω έχουν έρθει σπίτι μου, τους έχω ταΐσει, τους έχω φιλοξενήσει. Δεν είμαι ανώμαλος, δεν είμαι βιαστής. Θα το λέω και θα το ξαναλέω. Οι γυναίκες με αγάπησαν. Δεν θα δεχόμουν ποτέ να βρεθώ ερωτικά με μια γυναίκα που δεν θα ήθελε να βρεθεί μαζί μου. Το θεωρώ υποτιμητικό. Ο κανονικός κόσμος δεν ασχολείται. Αυτοί που πάνε έξι η ώρα με το λεωφορείο στη δουλειά. Όχι αυτοί που έρχονται κάθε μέρα εδώ στο δικαστήριο. Τι είναι αυτοί; Θέλουν την πτώση και την καταστροφή του Φιλιππίδη;» είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Παράπονο εξέφρασε για τον Σπύρο Μπιμπίλα, λέγοντας: «Θέλει να λέει ότι είναι φίλος μου. Να μην αναφερθώ στο πως έχει μιλήσει για την πρώτη καταγγέλουσα και τη μητέρα της! Ήρθε εδώ και είπε κουτσομπολιά.

Για Παπαχαραλάμπους και Αναστασοπούλου

«Η Παπαχαραλάμπους δεν είναι καν μάρτυρας! Τι είπε; Ότι κατουρούσα στο νιπτήρα! Δικάστε με γι αυτό!» είπε αναφερόμενος στην Άννα Μαρια Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται κάθε μέρα στη δικαστική αίθουσα και ήταν από τις πρώτες γυναίκες που έκαναν καταγγελία σε βάρος του.

“Η Αναστασοπούλου είπε ότι έβαλα τα χέρια μου στο παντελόνι μου και αυτοικανοποιούμουν κι αυτή έφυγε λέγοντας πως πάει στο φίλο της κι εγώ είπα «α.. εντάξει». Με την κα. Αναστασοπούλου δεν υπήρξε ποτέ θέμα ερωτικό! Μια φορά στο καμαρίνι της είχα ζητήσει να μου περάσει στο κομπιούτερ κάποια τραγούδια. Είναι μια δυναμική γυναίκα θα μπορούσε να αντιδράσει”.

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Ομολόγησε η 29χρονη μητέρα ότι πέταξε το μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα
Επόμενο άρθροΣοκ στην Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός 15χρονος μαθητής