Πετράκης: «Θα πάω τη Μαρούπα στα ποινικά δικαστήρια»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ηλίας Χατζηελευθερίου και ο έμμισθος σύμβουλος, Απόστολος Πετράκης αναφορικά με τελευταίες εξελίξεις και το μεγάλο πρόβλημα με το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Συναισθηματικά φορτισμένος ο τελευταίος αποχώρησε, αφού προηγουμένως είχε πει:

«Αυτά που έγιναν στην ΕΕΑ καταλύουν κάθε κράτος δικαίου. Ο φάκελος ήταν ίσως ο πιο άρτιος της κατηγορίας. Υπήρξε ειλημμένη απόφαση, δεν ξέρω γιατί. Δέχτηκα ρατσιστική επίθεση στην ΕΕΑ. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Άνθρωποι σαν εμένα δεν έχουν θέση στον ήλιο και πρέπει να είναι στο σκοτάδι. Δεν θα το ανεχτώ ν προσβάλλουν έτσι. Έχει γίνει δύο φορές. Η πρώτη ήταν όταν ως κρατούμενος πήρα άδεια να σπουδάσω και η σχολή δεν με δέχτηκε. Τρίτη δεν θα το δεχτώ. Άνθρωποι χωρίς καμία αξία να με προσβάλλουν έτσι. Ειπώθηκαν πράγματα και θα πάω τη Μαρούπα στα ποινικά δικαστήρια. Μου είπε η… Μακεδονομάχος ότι θέλω να διαλύσω ομάδα της Μακεδονίας. Το μήνυμα το παίρνουν κι άλλοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση με μένα. Η Πολιτεία δεν μας αποδέχεται, μας θέσει περιθώριο, να μην εντασσόμαστε ξανά στην κοινωνία. Δουλεύω 20 ώρες τη μέρα…».

Ο Χατζηελευθερίου διάβασε πρώτα τη δήλωση παραίτησης του Πετράκη και την ανακοίνωση των μετόχων. Οι τελευταίοι δήλωσαν έκπληκτοι με την απόφαση της ΕΕΑ να αποπέμψει και να αποκλείσει τη Δόξα Δράμας από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την αιτιολογία ότι εκείνοι δεν είναι πραγματικοί ιδιοκτήτες, αλλά ο Πετράκης.

«Δεν έχει γίνει καμία μεταβίβαση στον Πετράκη ή σε κάποιο τρίτο. Είμαστε οι μόνοι μέτοχοι», συμπλήρωσαν και σημείωσαν: «Ο κύριος Πετράκης προσελήφθη ως έμμισθος σύμβουλος. Επιθυμούμε να μη γίνει αποδεκτή η παραίτησή του από το ΔΣ και καλούμε την ΕΕΑ να αναιρέσει την άδικη απόφαση, άλλως επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Ο Χατζηλευθερίου, συμπλήρωσε επίσης ότι: «Η ομάδα προσέλαβε τον κύριο Πετράκη ως έμμισθο σύμβουλο, αυτός την «έτρεχε» και το δεύτερο σκέλος αφορούσε στην προσέλκυση κάποιου επενδυτή. Είναι φανερό ότι δεν έχει γίνει μεταβίβαση. Ο Μπύρος έδωσε και την εγγυητική που χρειαζόταν. Μόνο έκπληξη μας προκαλεί η απόφαση».

Όταν τον ρώτησαν πού βρέθηκαν οι πόροι για να κινηθεί η ΠΑΕ ως τώρα, ο Χατζηελευθερίου είπε: «Δεν χρειάστηκε να μπουν χρήματα! Οι μισθοί αρχίζουν από τον Οκτώβριο. Από τότε και έπειτα θα φανεί αν έχει αξιοπιστία η ομάδα».

Προηγούμενο άρθροΑντσελότι: “Δεν ήταν ηθελημένο το χτύπημα του Πίκφορντ στον Φαν Ντάικ”
Επόμενο άρθροΠολύωρη διακοπή νερού αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης