Πέντε συγκεντρώσεις και πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

Στις 09:00, μέλη του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης “Ηρακλής” καλούν σε διαμαρτυρία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Στις 10:00 ο Μελισσοκομικός Σύλλογος έχει καλέσει σε κινητοποίηση στα διόδια των Μαλγάρων, ενώ αναμένεται να κάνουν και μηχανοκίνητη πορεία για τα χρόνια αλλά και τα νέα προβλήματα του κλάδου.

Στις 12:00 μέλη του Συντονιστικού Καλλιτεχνικών Σχολών Θεσσαλονίκης αλλά και αναρχικές συλλογικότητες θα συγκεντρωθεί στο άγαλμα Βενιζέλου και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία.Οι ίδιοι εναντιώνονται στο Προεδρικό Διάταγμα 85/2022 και ζητούν ανωτατοποίηση των σχολών τους.

Στις 14:30 ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ, ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου για τα ΜΜΕ.

Τέλος, στις 17:00 μέλη του Λαϊκού Μετώπου και αναρχικές συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση έξω από το Τουρκικό Προξενείο καθώς, όπως υποστηρίζουν, τρεις αναρχικοί συνελήφθησαν και κρατούνται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ενώ οι ίδιοι μετέβαιναν στην Τουρκία για να παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια.

Προηγούμενο άρθροΣεισμική δόνηση 3,4 βαθμών στα Καμένα Βούρλα
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος που έπαθε ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο