Πελώνη: Αδιανόητη η δήλωση Τσίπρα περί ξεστοκαρίσματος του AstraZeneca

Το σχόλιο της Αριστοτελίας Πελώνη για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ANT1.

“Ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας”, αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική ςκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και προσθέτει ότι ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του, μετά τη δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να “ξεστοκάρει”.

Αναλυτικά, η δήλωση της Αρ. Πελώνη:

“Είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας.

Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να “ξεστοκάρει”.

Προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας.

Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο”.

Προηγούμενο άρθροNέα δράση δενδροφύτευσης στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Επόμενο άρθροΧωρίς ρεύμα αύριο περιοχές της Θεσσαλονίκης, δείτε αναλυτικά