Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας γυναίκα, η οποία παριστάνοντας το μέντιουμ εξαπάτησε το θύμα της με το πρόσχημα, ότι «θα της λύσει τα μάγια» και της απέσπασε σταδιακά περισσότερα από 20.000 ευρώ.
Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ΄εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και απειλή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «η δράστιδα ισχυρίστηκε στην παθούσα, ότι της έχουν κάνει μάγια, τα οποία μπορούσε να λύσει έναντι χρηματικής αμοιβής. Για να ισχυροποιήσει τον ψευδή ισχυρισμό της, απέστειλε στην παθούσα ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες, ενώ στη συνέχεια της ανέφερε, ότι σε λίγες μέρες θα πεθάνει από τα μάγια! Η συλληφθείσα εκμεταλλευόμενη την ταραχή της παθούσας, της ζητούσε συνεχώς χρήματα και της απέσπασε περισσότερα από (20.000) ευρώ, ενώ κατά την τελευταία συνάντησή τους, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της και κατάσχεσαν 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της δράστιδας – μέντιουμ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν (130) ευρώ, μια επαγγελματική κάρτα, σταυρό, δύο αγαλματίδια με αιγυπτιακό και κινέζικο σχέδιο, Καινή Διαθήκη, Κοράνι και ένα κινητό τηλέφωνο.»

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική Αιμοδοσία στο δήμο Θερμαϊκού
Επόμενο άρθροΈκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης