Πάτρα: Περισσότερα από 5 άτομα στο νοσοκομείο από το πολύ φαγητό

Η μεγάλη κατανάλωση αρνιού την ημέρα του Πάσχα και το υπερβολικό φαγοπότι οδήγησε τουλάχιστον 5 άτομα στο νοσοκομείο στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήσεις καθόλη τη διάρκεια της Κυριακής του Πάσχα, ενώ κάποιοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ή τα Κέντρα Υγείας με τα αυτοκίνητα συγγενών.
Το απότομο και υπερβολικό φαγοπότι έπειτα από τις ημέρες νηστείας λόγω Μεγάλης Εβδομάδας, οδήγησε την Κυριακή του Πάσχα στα επείγοντα του εφημερεύοντος Γενικού Νοσκοκομειου «Άγιος Ανδρέας» αρκετά άτομα με… βαρυστομαχιά. Αλλοι πάλι μεταφέρθηκαν στα Κέντρα Υγείας σε Ναύπακτο και Κάτω Αχαΐα.
Συνολικά 5 άτομα μεταφέρθηκαν στον «Άγιο Ανδρέα», ενώ και άλλα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από πόνους στο στομάχι.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπήρχαν και περιστατικά «πνιγμών» τα οποία αντιμετωπίστηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».
Ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν χωρίς σοβαρές παρενέργειες για την υγεία τους.
Τέλος, μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια. Ενώ μαγείρευε για το μεσημβρινό τραπέζι κάηκε με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στον «Άγιο Ανδρέα» προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Προηγούμενο άρθροΜαχαίρωσαν και λήστεψαν 18χρονο – Συνελήφθη 17χρονος
Επόμενο άρθροΆνω Λιόσια: Νεαρός πυροβολούσε στη μέση του δρόμου με δύο όπλα σε πασχαλινό γλέντι