Πάτρα: Η ανώτερη των ποινών σε θείο που ασελγούσε σε ανήλικο ανιψιό του

Με την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή κάθειρξης δέκα ετών, καταδικάστηκε χθες από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών ο θείος ενός αγοριού μειωμένης διανοητικής αντίληψης, που είχε ασελγήσει σε βάρος του, για διάστημα τουλάχιστον 3 ετών.

Ο ηλικιωμένος εκτίει ήδη πρωτόδικη ποινή κάθειρξης 15 ετών για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, αλλά, σε λίγες ημέρες θα αφεθεί ελεύθερος, λόγω της μείωσης των ποινών σε αυτού του είδους τα αδικήματα από τον τελευταίο ποινικό κώδικα.
Οι ακατονόμαστες πράξεις του σάτυρου θείου γίνονταν στον ανιψιό από την ηλικία των 14 ετών και για διάστημα τριών χρόνων περίπου. Ο 25χρονος σήμερα νεαρός περιέγραψε στο δικαστήριο με κάθε λεπτομέρεια, τι του έκανε ο θείος του, αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Ο κατηγορούμενος που είχε αναπτύξει σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης με την οικογένεια του παιδιού, το έπαιρνε στη δουλειά του, όπου εκμεταλλευόμενος την διανοητική του υστέρηση, το απομόνωνε σε διάφορους χώρους και έκανε πάνω στο σώμα του κάθε ακατονόμαστη πράξη ασέλγειας.
Όλα ήρθαν στην επιφάνεια από την αδελφή της μητέρας του παιδιού, που διαπίστωσε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε με τον ανιψιό της. Κατέθεσε και χθες μαινόμενη κατά του σάτυρου συγγενή.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά ποδηλάτη
Επόμενο άρθροΑθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας σε συνεργασία με την Interpol