Απίστευτο αλλά αληθινό. Τρεις νεαροί φοιτητές αδέρφια, από νησί του Αιγαίου που σπουδάζουν στην Πάτρα έκρυψαν την μητέρα τους στη φοιτητική εστία για να γλιτώσει από το μένος του εν διαστάσει συζύγου της και πατέρα τους.

Σύμφωνα με το pelop.gr και με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, η γυναίκα είναι μητέρα τριών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και οι τρεις φοιτητές αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν, ουσιαστικά να κρύψουν, την μητέρα τους από τον πατέρα τους, ο οποίος ήλθε από το νησί για να εντοπίσει και να συναντήσει την σύζυγό του.
Οι φοιτητές μάλιστα έκρυψαν τη μάνα τους στην εστία του πανεπιστημίου, ενώ ήταν τέτοια η μανία του άνδρα να την εντοπίσει, που έμαθε ότι είχε πονόδοντο και απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας (την οποία γνώριζε) για να ρωτήσει αν η γυναίκα του πήγε εκεί.
Η εν διαστάσει σύζυγος έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες μέχρι και χθες δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Άγνωστο παραμένει αν ο άνδρας κατάφερε να την εντοπίσει, είτε φοβούμενος τα ασφαλιστικά μέτρα, είτε την οργή των γιων του.

Προηγούμενο άρθροΒάρκιζα: 56χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Επόμενο άρθροΑπάντηση στην επισιτιστική κρίση; – Η Κομισιόν προτείνει έντομα ως τροφή