Πάτρα: Έδωσαν ναρκωτικά εν αγνοία της σε 39χρονη και μετά τη βίασαν ομαδικά

Υπό διερεύνηση βρίσκεται περιστατικό ομαδικού βιασμού από την ασφάλεια Πατρών μετά από καταγγελία μιας 39χρονης γυναίκας.

Η γυναίκα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ενημέρωσε για το συμβάν τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 39χρονη τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίους είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν εν αγνοία της ναρκωτική ουσία στη συνέχεια τη βίασαν.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι μετά από έρευνες κατέληξαν στους δύο άνδρες και προχώρησαν στη σύλληψή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρξε με την γυναίκα ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεσή της. Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την βαριά κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται ήδη τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η 39χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η λήψη ναρκωτικής ουσίας.
Σημειώνεται τέλος πως σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Ελληνικής λύσης για το οτι η ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνει τις καταστροφικές επιπτώσεις των κυρώσεων στην ελληνική οικονομία
Επόμενο άρθροΠαραπομπή σε μικτό ορκωτό δικαστήριο προτεινε η εισαγγελέας για τους 12 προφυλακισμένους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού